Політика
10 березня 2017
В мережі з'явилося відео із суду, де суддя зачитує вирок Насирову
Суддя Олександр Бобровник БЛИЗЬКО 50 хвилин зачитував повний текст, прийнятого Рішення 7 березня.
news-image

У четвер, 9 березня в Солом'янському районному суді Києва усуненому з посади голови УКРІНФОРМ України Роману Насирову був формально зачитаний повний текст рішення про обрання запобіжного заходу.

Інформує «Є!», з посиланням на facenews.ua.

Процедура проходила формально, так як самого Романа Насирова в залі суду не було.

Суддя Олександр Бобровник БЛИЗЬКО 50 хвилин зачитував повний текст, прийнятого Рішення 7 березня. Згідно з цим рішенням Роман Насиров заарештований на два місяці з правом внесення застави в 100 мільйонів гривень.

Як повідомив прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Роман Симків, співробітники, де СІЗО Насиров, міститься надали висновок лікарів медичної частини слідчого ізолятора про те, що йому не рекомендується їхати до суду за станом здоров'я.

Симків також зазначив, що САП в п'ятницю планує подати апеляцію на рішення Солом'янського суду про запобіжний захід Насирова, адже прокуратура наполягала на заставі не в 100 мільйонів гривень, а в 2 мільярди.

«Ми не подавали свою скаргу і очікували повного тексту рішення суду, яке і було сьогодні оголошено. Сьогодні ми вже не встигнемо, і, я думаю, що завтра вранці апеляція вже буде в Апеляційному суді Києва », - сказав прокурор.



Раніше в прес-службі Апеляційного суду міста Києва повідомили, що судове засідання по розгляду апеляційної Скарги на Насирова запобіжний захід на 13 призначено березня.

Читайте також: Насіров заявив, що ані інфаркту, ані операції у нього не було