Суспільство
10 березня 2017
У лісі, з вогнем і заклинаннями: на Уралі поліцейський здійснював ритуальні вбивства
Чоловіка засуджений на 13 років.
news-image

Верхньопишмінський міський суд у Свердловській області засудив колишнього поліцейського з Дагестану Арсена Байрамбекова до 13 років і двох місяців позбавлення волі за вчинення шести вбивств, в тому числі ритуальних, передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

Байрамбеков визнаний винним і засуджений до 13 років 2 місяців позбавлення волі. Відбувати покарання він буде в колонії строго режиму, - уточнили в суді.

За даними слідства, у 2014 році, бувши захопленим вивченням окультних обрядів, Байрамбеков на території Свердловської області вбив чотирьох бездомних. Слідчі відзначали, що при скоєнні даних злочинів Байрамбеков дотримувався канонів обряду жертвопринесення, а саме: вбивства здійснювалися вночі, в лісі, при розведеному багатті, у викладеному з каменів колі, а також супроводжувалися читанням спеціальних молитов.

Також Байрамбеков зробив два замовних вбивства в 2002 і 2010 роках.

Відносно Байрамбекова були проведені три психолого-психіатричні експертизи, за результатами яких він визнаний осудним. Він був визнаний винним за статтями КК РФ "Вбивство" і "Незаконний обіг зброї".

Читайте також: На Троєщині чоловік із гранатою пограбував дві установи видачі швидких грошей
Читайте також: Молодик та дівчина нападали на киян в під'їздах
Читайте також: Смертельне гостювання: на Святошині помер 1-річний хлопчик