Політика
10 березня 2017
Вадим Рабинович провів 19 зустрічей із депутатами Польщі, Бельгії та Німеччини
Парламентарій поділився з нашим виданням враженнями про зустрічі з парламентаріями, громадськими діячами та бізнесменами, які він проводив весь минулий тиждень.
news-image

Народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабинович розповів про свій робочий візит до Європи. Парламентарій поділився з нашим виданням враженнями про зустрічі з парламентаріями, громадськими діячами та бізнесменами, які він проводив весь минулий тиждень.

Інформує «Є!».

«Ми з групою фахівців провели 19 зустрічей в Польщі, Бельгії та Німеччини. В основному з колегами з парламентів вищеперелічених країн ми обмінювалися думками про те, що відбувається в Європі і в Україні, порівнювали наше бачення шляхів виходу з ситуації із катастрофічної ситуації, що склалась нашій країні », - говорить Вадим Рабинович.
Лідер партії «За життя» не залишив без уваги і тему корумпованості української економіки, заявивши: «Ми говорили про корупцію, масштаби якої всіх вражають на Заході, про кризу. Я повторив свою тезу: якщо ти не можеш впоратися з корупцією протягом, скажімо так, двох місяців, немає сенсу цим займатися ».


Також, за словами Вадима Рабиновича, на зустрічах обговорювалися Економічні відносини між Україною і Європою. 

Парламентарій упевнений, що йому вдалося донести європейцям одне зі своїх головних переконань: «МВФ є не допомогою для України, а є тільки вбивством її економіки, згубним для соціального сектора».


Підводячи підсумки свого візиту до Європи, Вадим Рабинович заявив, що зумів досягти розуміння з рядом високопоставлених представників ЄС.

«На завершення візиту у нас була досить тривала і дуже серйозна зустріч з віце-спікером німецького бундестагу Петрою Пау, а пізніше - з її колегами, які представляють більшість парламенту. Я вважаю, що нам вдалося домогтися того, щоб наші друзі побачили реальні перспективи України - бескорупційнної, що не водить за ніс Захід, і яка робить щось конкретне. І хочу вам сказати: наші європейські друзі кажуть те саме, що і я завжди говорю на зустрічах з українськими виборцями, на ТБ », - підсумував парламентарій.


Також народний депутат зазначив, що, на відміну від більшості українських делегацій, на його поїздку не було витрачено жодної копійки державних коштів.

Читайте також: Передачу «Хто кому Рабінович» подивилися понад 3 мільйонів українців
Читайте також: СБУ допитала Савченко через поїздку на Донбас