Події
13 березня 2017
У Кропивницькому психічно хворий чоловік намагався підірвати житловий будинок
Чоловік перебуває на обліку у психоневрологічному диспансері.
news-image

У Кропивницькому патрульні затримали чоловіка, який намагався підірвати житловий будинок, передає «Є!» із посиланням на Фейсбук-сторінку патрульної поліції.

Чоловік наповнив газом власну оселю й погрожує висадити в повітря будинок на вулиці Добровольського, — про це повідомили службі 102.

За цією адресою оперативно прибули патрульні, рятувальники, слідчо-оперативна група й карета швидкої медичної допомоги.

Потрапити до оселі одразу не вдалось — двері були зачинені зсередини. В помешканні, окрім чоловіка, перебувала його мати, яка також відмовилась відчиняти двері.

У під’їзді багатоповерхівки був відчутний запах газу. Щоб запобігти подальшому витоку, рятувальники перекрили газопостачання будинку.

З огляду на всі ризики, що загрожували мешканцям, патрульні вирішили не зволікати, а потрапити до квартири через балконні двері 2 поверху. Спільно з рятувальниками інспектори ввійшли до помешкання саме вчасно — 30-річний чоловік чиркав сірниками біля газової плити.

Охоронці порядку одразу затримали громадянина та передали медикам, що мали відповідні документи на його примусове лікування, - йдеться в повідомленні поліції.

Попередньо, чоловік перебуває на обліку у психоневрологічному диспансері. У результаті події ніхто не постраждав.

 

Читайте також: Савченко в телеефірі вразила мейкапом та жіночністю
Читайте також: Львівський аеропорт відкриває сім нових рейсів
Читайте також: Представниця РФ на Євробаченні-2017 гастролювала в окупованому Криму (фото, відео)