Політика
13 березня 2017
Рабінович закликав опозицію об'єднатися проти тарифів
Нардеп зазначив, що переговори не дають результатів.
news-image

Всі опозиційні сили мають об'єдналися під гаслами: "Зупинити тарифи", "Зупинити кредити МВФ", "Зупинити розграбування своєї держави". Про це заявив в передачі «Хто кому Рабінович» на каналі «112 Україна» народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, коментуючи питання про те, що «Батьківщина» і «Опозиційний блок» не критикують один одного.

Я дивлюся на тих, хто зараз при владі, і у мене народжується такий анекдот: якщо допустити сьогодні нові вільні вибори - до влади можуть прийти злодії та негідники, а якщо не допускати, то вони при владі залишаться. Ось така приблизно ситуація, - сказав депутат.

Він додав, що не хотів би сьогодні чіпати ні «Батьківщину», ні «Опозиційний блок».

У мене з ними маса розбіжностей, але я все ж вважаю, що порятунок України в тому, щоб всі опозиційні сили (всі, незалежно ні від чого) об'єдналися під гаслами: "Зупинити тарифи", "Зупинити кредити МВФ", "Зупинити розграбування своєї держави", - заявив парламентарій.

При цьому Вадим Рабінович зазначив, що переговори не дають результатів.

Мої тривалі розмови з лідерами всіх цих опозиційних сил говорять про те, що я романтик, і, дійсно, не на моєму боці сила, тому що вони всі говорять одне, а роблять інше. Ну різні у нас платформи, що можна зробити? Але я сів би сьогодні в човен (назвіть, що для мене саме неприйнятне) з "Правим сектором", "зеленим сектором", зі "свободами", "Батьківщиною", з "Опоблоком», не вішаючи собі погони, для того щоб зупинити те, що відбувається в країні, - резюмував лідер партії« За життя ».


Читайте також: У КМДА розповіли про подальшу долю будівлі Театру на Подолі (відео)
Читайте також: Садовий заявив, що прокуратура готує йому підозру