Шоу-біз та культура
14 березня 2017
Болгарським учасником «Євробачення» став 17-річний уродженець Росії
На "Євробаченні" болгарин представить поп-композицію "Beautiful Mess".
news-image

Молодий виконавець Крістіан Костов представить Болгарію на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2017" в Києві, передає «Є!»

Участь в конкурсі - це для мене найбільший і хвилюючий подарунок. Я отримав його за два дні до свого 17-річчя. На даний момент я наймолодший серед виконавців, але саме це мене додатково мотивує. Я хочу показати, що для виступу важливо мати велике серце, талант і натхнення, - сказав Крістіан в інтерв'ю Болгарському національному телебаченню (БНТ).

Учасник "Євробачення", який переміг 10 інших кандидатів у відбірковому конкурсі БНТ, починаючи з минулого року працює в звукозаписної компанії "Вірджинія Рекордс". Він знаком місцевій публіці як виконавець одного з популярних в Болгарії поп-хітів і фіналіст музичного телешоу "Ікс фактор" (версія британського проекту "Х Factor"). Його дебютна пісня "Ти не для мене" була найпопулярнішою в болгарському радіоефірі протягом двох тижнів.

Крістіан народився в Москві, його батько за національністю болгарин, а мама - громадянка Казахстану. На думку болгарських ЗМІ, ця обставина дозволить розраховувати на додаткові голоси журі.

На "Євробаченні" болгарин представить поп-композицію "Beautiful Mess". Пісня присвячена молодим людям, які відстоюють те, у що щиро вірять. Вона спеціально була написана для конкурсу в партнерстві з міжнародною командою композиторів і продюсерів з Болгарії, Австрії, Швеції та інших країн.

Читайте також: Суддя Бандура, що стала відомою завдяки фото з яскравим макіяжем, прокоментувала свою «популярність»
Читайте також: 17-річна киянка прийшла в гості до подруги та вкрала золото