Події
30 грудня 2014
Завершено слідство у справі про вбивство мера Кременчука
Про завершення досудового розслідування обставин вбивства Кременчуцького міського голови Олега Бабаєва на сьогоднішній прес-конференції повідомив журналістам в.о. прокурора Полтавської області Юрій Кравченко.
news-image

У справі проходять чотири підозрюваних, повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на Обком.

Серед підозрюваних - власник Кременчуцької телекомпанії «Візит» Олександр Мельник, якого підозрюють в організації замовного вбивства градоначальника і судді Автозаводського райсуду Кременчука Олександра Лободенко. Ці дві справи об'єднані в одну і розслідувалися одночасно. Ю. Кравченко повідомив, представникам ЗМІ, що слідство має неспростовні докази причетності до вбивства всіх підозрюваних. Для цього довелося провести десятки різних експертиз і ряд прихованих оперативних заходів.

Незважаючи на спроби захисту «витягти» з СІЗО головного обвинуваченого А. Мельника, днями Жовтневий райсуд Полтави продовжив йому утримання під арештом до лютого 2015 року.

До суду справу передадуть відразу ж після того, як захист завершить ознайомлення з матеріалами слідства. А адвокати, акцентував в.о. обласного прокурора, навмисне затягують процес ознайомлення з матеріалами справи.