Події
15 березня 2017
Конфлікт силовиків і блокадників: Аброськін повідомив про відкриття справи за фактом нападу на поліцейських
Справу відкрито за статтею "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу".
news-image

За фактом нападу на поліцейських на блокпостах у Донецькій області відкрито кримінальне провадження. Про це заступник голови Національної поліції - начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає «Є!»

За учорашнім інцидентом, нападом на поліцейських під керівництвом народного депутата України, слідчим управлінням ГУ НП у Донецькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" Кримінального кодексу України, - написав він.

Як повідомляє УНІАН, близько 19.00 14 березня через блокпост на в’їзді у м. Слов’янськ рухалася колона з 13 автомобілів, в яких перебували понад 35 осіб, що відмовилися проходити стандартну перевірку. Аброськін уточнив, що конфлікт стався за участю народного депутата Володимира Парасюка і прихильників блокади. Пізніше того дня поблизу Краматорська поліцейські зі стріляниною затримали автоколону з громадянами, які до цього прорвалися крізь слов’янський блокпост.