Події
15 березня 2017
До зали парламенту зайшли військові. Засідання закрито
Поліцейських у камуфляжі завів нардеп Антон Геращенко.
news-image

До зали парламенту зайшли бійці Нацгвардії та поліцейські. Віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд оголосила ранкове пленарне засідання закритим, передає «Є!» із посиланням на 112 Україна.

Після завершення перерви представник "Народного фронту" Юрій Береза попросив дозволу виступити поліцейським і військовослужбовцям.

Народний депутат, який, прикриваючись своїм мандатом, посвідченням, дозволив собі бити працівників поліції. Я не знаю, куди ми повинні далі падати і на яке дно…

Зараз я хочу, звертаюся до головуючого в залі, запросити поліцейських до цієї зали, щоб вони розповіли про те, що відбувалося вчора…

Я прошу, пані головуюча, допустити до зали і дати право на виступ бійцям Нацгвардії і працівникам Нацполіції. Я прошу. Це вимога трьох фракцій, ми наголошуємо на тому, що на сьогоднішній день стоїть питання виживання держави, виживання "української" України, яку зараз терзають зовнішній ворог, внутрішній ворог радіє з цього, - сказав Береза у своєму виступі.

Після того, як до зали засідань почали заходити військові, Сироїд, яка ще не дала на це дозволу, оголосила ранкове засідання закритим.

Як повідомляє Lb.ua, поліцейських у камуфляжі завів нардеп Антон Геращенко ("Народний фронт").

Нагадаємо, що, згідно з регламентом Верховної Ради, під час пленарного засідання в залі засідань не можуть перебувати особи, які не є народними депутатами, крім осіб, які супроводжують народного депутата-інваліда, і працівників апарату Верховної Ради, що виконують функцію обслуговування пленарних засідань.

Особи, запрошені на пленарне засідання Верховної Ради, можуть перебувати лише на відведених для них в установленому порядку місцях.

 

 

Читайте також: Конфлікт силовиків і блокадників: Аброськін повідомив про відкриття справи за фактом нападу на поліцейських
Читайте також: «Сбербанк» обмежив зняття коштів
Читайте також: У Києві грабіжник напав на чоловіка у трамваї