Події
15 березня 2017
Шляхи до окупованого Донбасу буде перекрито до 13:00 - Турчинов
Будуть перекриті всі автомобільні та залізничні шляхи.
news-image

На виконання рішення Ради національної безпеки та оборони України до 13:00 буде перекрито всі автомобільні та залізничні шляхи, які ведуть до лінії розмежування в зоні АТО. Про це після екстреного засідання РНБО повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

До 13:00 будуть перекриті всі автомобільні та залізничні шляхи, які ведуть до лінії розмежування, - сказав Турчинов.

За його словами, в зоні проведення АТО не буде допущено ніяких провокацій, або диверсійної діяльності, що шкодить безпеці країни.

Міністерство внутрішніх справ, СБУ, залучатимуть громадськість на допомогу, але це стосується не судимих, не провокаторів, а тих то реально хоче допомогти державі, забезпечити повний контроль на виконання рішення РНБО, - зазначив секретар РНБО.
Хочу сказати всім патріотам: хто хоче захищати Україну, будь-ласка підписуйте контракт і поповнюйте лави Збройних сил або НГУ, - підсумував Турчинов.

Як повідомлялося, Рада національної безпеки та оборони України сьогодні, 15 березня, прийняла рішення тимчасово припинити переміщення вантажів через лінію зіткнення в зоні антитерористичної операції.

Констатуючи різку ескалацію російської агресії проти України, насильницьке захоплення українських підприємств, що розташовані на території окремих районів Донецької та Луганської областей, усвідомлюючи загострення загроз економічній і енергетичній безпеці України, спровоковане свідомими діями терористів, та враховуючи те, що РФ почала на державному рівні визнавати "документи" самопроголошених «республік», з метою захисту прав і свобод громадян України та забезпечення національної безпеки України РНБО вирішила: тимчасово, до реалізації пунктів 1-2 Комплексу заходів з виконання Мінських домовленостей від 12 лютого 2015 року, а також до повернення під українську юрисдикцію захоплених підприємств, припинити переміщення вантажів через лінію зіткнення, - наголосив Турчинов.

 

Читайте також: Сироїд звернулася до Генпрокуратури та СБУ щодо сьогоднішніх подій у парламенті
Читайте також: РНБО вирішила припинити переміщення вантажів через лінію зіткнення в зоні АТО
Читайте також: Порошенко просить РНБО зупинити транспортне сполучення з ОРДЛО