Події
16 березня 2017
Львівське сміття затримали аж на Донеччині (фото)
Сьогодні вночі у Покровську затримали 5 фур зі львівським сміттям. На місці працює слідчо-оперативна група.
news-image

У ніч на 16 березня у Покровську Донецької області затримали п'ять вантажівок зі сміттям зі Львова, інформує «Є!» з посиланням на Українську Правду.

Про це повідомив начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін у Facebook у четвер вранці.

"Сміттєві каравани" зі Львова дісталися й до Донеччини. Сьогодні вночі у Покровську затримали 5 фур зі "львівським сміттям". На місці працює слідчо-оперативна група", – написав він.
На Донеччині затримали львівське сміття
 
 
У Покровську затримали 5 фур зі сміттям зі Львова
 
І на Донеччині не дали розвантажити сміття, якому у Львові вже бракує місця
 
"А може, Парасюк і компанія заслані сюди для налагодження "Великого сміттєвого шляху"? Очевидно, ближче нічого не знайшли, аніж везти сміття за 1200 км", – додав голова поліції Донеччини.

Вочевидь, він мав на увазі блокаду торгівлі з окупантами, яку ініціювали ряд депутатів, включаючи Володимира Парасюка й представників партії "Самопоміч", очолюваної львівським міським головою Андрієм Садовим.

14 березня на блокпостах під Слов'янськом і Краматорськом у Донецькій області сталися конфлікти між учасниками блокади, серед яких був Парасюк, і поліцейськими.

Читайте також:По факту незаконної вигрузки львівського сміття в інші області України відкрито 11 кримінальних проваджень, - повідомляє Нацполіція (фоторепортаж)