Суспільство
16 березня 2017
Лобода не повинна носити паспорт з гербом України, - Стець (відео)
Міністр інформаційної політики Юрій Стець прокоментував появу співачки Світлани Лободи в ефірі російського телеканалу.
news-image

Дії зірки міністр назвав зрадницькими та заявив, що вона не повинна мати український паспорт, інформує «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Відео промови Стеця виклав на сторінці журналіст Олександр Дубинський, з яким у Лободи триває конфлікт.

"Я вважаю, що Лобода та її охоронці порушили закон. Зараз я говорю про охоронців. А сама Лобода, як мені видається, є людиною, яка не мала б носити паспорт з гербом України. Її дії та діяльність мені як громадянину видаються зрадницькими", - заявив Стець.

У свою чергу, продюсер Лободи Нателла Крапівіна у коментарі "Комсомольській правді в Україні" заявила, що пишається популярністю Свєти за межами країни.

"...Шалена популярність Світлани далеко за межами нашої країни провокує глядацький інтерес і як результат - сімейні програми в прайм тайм з радістю присвячують їй цілі ефіри. Мені здається, цим варто пишатися", - зазначила Крапівіна.

 

"Більш того, у нас чимало артистів, і ви прекрасно знаєте їх, які періодично з'являються на різних каналах в інших країнах і чомусь не викликають стільки резонансу, як вихід однієї програми зі Світланою. А наш концерт у Палаці спорту, який зібрав понад 10 тисяч осіб, ще одне тому підтвердження", - наголосила продюсерка.


Нагадаємо, 13-го березня на "Первом канале" вийшла програма Андрія Малахова, повністю присвячена Світлані Лободі.