Політика
17 березня 2017
«Шукайте того, кому це вигідно» - Кужель розповіла, чому немає плану щодо стабілізації на Донбасі
Нардеп повідомила, кому вигідна ситуація, що склалася на Донбасі.
news-image

Завжди, коли щось не робиться, шукайте того, кому це вигідно. Про це сказала у кулуарах парламенту нардеп від " Батьківщини" Олександра Кужель, відповідаючи на питання журналістів про те, коли буде план щодо стабілізації ситуації на Донбасі, передає кореспондент «Є!»

Я питаю на телевізійних ефірах кожного члена Блоку Петра Порошенка: "Що мені відповісти людям, коли закінчиться війна? Скажіть, який є план?" Вони обіцяли план через три місяці, а пройшло вже три роки, - сказала пані Кужель.


Вона також зауважила, що наразі вже зрозуміло, що Мінські угоди не працюють та вважає, що необхідно залучити домовленості, які Україна має згідно із Будапештським меморандумом.

Чого немає плану за три роки? Завжди, коли щось не робиться, шукайте того, кому це вигідно.

Ви ж бачите, приймається рішення РНБО, в якому не стоїть навіть питання про те, що Україна не зніме блокади, поки з окупованих територій звільнять людей, а йдеться лише про повернення підприємств Ахметова.

А знаєте, скільки за ці роки там загинуло малого та середнього скільки бізнесу? Скільки позабирали у людей домівок, квартир, машин. Держава не те, що про цих людей зараз не піклується, а, навіть, не приймає закони, які б допомогли виставити рахунки агресору. На мій погляд - це політична зрада, - вважає Олександра Кужель.


Нардеп також висловила думку з приводу того, кому вигідна ця ситуація.

Кому це вигідно? А хто у нас президент? Зараз ніхто не може сказати, що він не керує. Тільки він. Тільки він розставляє людей, бачить всі потоки, приймає рішення. Кожен, хто виступає проти, відразу йде на звільнення, - підсумувала Олександра Кужель.
Читайте також: «Якщо хочете у неволю - йдіть у неволю» - Філарет у Раді