Політика
17 березня 2017
Рабінович: Будь-який закон потрібно розглядати з точки зору економіки
Коли народ довели до стану, коли їсти нічого, немає грошей на тарифи, будь-який закон, будь-який крок і будь-яку дію треба розглядати лише з точки зору економіки.
news-image

Поки країна втрачає мільярдні кошти через блокаду Донбасу, українські чиновники готові йти на будь-які умови МВФ, інформує «Є!».

Про це в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1 + 1» заявив народний депутат, голова підкомітету Верховної Ради України з прав людини і лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович.

«Чому Україна на блокаді втрачає 2 мільярди, а за мільярд, який просить у МВФ, згодна на кабальні умови, готова спиляти ліс, продати землю і погубити пенсіонерів, обкладаючи пенсії податками? Чи не занадто широко гуляєте, хлопці? »- Задався питанням Вадим Рабінович.

Крім того, парламентарій додав, що будь-які дії влади, на його думку, повинні бути економічно обгрунтованими: 

«У такій ситуації, коли народ довели до стану, коли їсти нічого, немає грошей на тарифи, - зараз будь-який закон, будь-який крок і будь-яку дію треба розглядати тільки з точки зору економіки. Не можна застосовувати в країні тариф "Роттердам-плюс" при зарплаті "Гондурас-мінус" ».

Що ж стосується безпосередньо торгової блокади ОРДЛО, Вадим Рабінович зазначив, що, на його думку, помилково в економічному плані прагнути досягти перемоги за всяку ціну.

«Багато хто говорить, що треба воювати" до переможного кінця ". Але я не розумію, що таке воювати до переможного кінця свого народу, який не в змозі годувати сім'ї. Я не розумію, що таке воювати, коли в парламент заходять поліцейські в камуфляжах », - підкреслив лідер партії «За життя ».

 У цьому контексті народний депутат згадав коментар міжнародного агентства The Associated Press, де ситуація з блокадою Донбасу і рішенням РНБОУ характеризується як «прогинання влади перед радикалами».

Читайте також:«Сьогоднішні дії псевдопатріотів завдадуть іміджу України збиток, який можна порівняти з діяльністю найбільшого ворога», - Рабінович

Читайте також:«Шукайте того, кому це вигідно» - Кужель розповіла, чому немає плану щодо стабілізації на Донбасі