Війна
19 березня 2017
Черговий обстріл бойовиками житлового масиву Авдіївки та Мар'їнки (фото)
Пошкоджено два приватних будинки в старій частині міста - на вул. Лермонтова.
news-image

Російсько-окупаційні війська обстріляли житлові квартали Авдіївки Донецької області. Про це повідомила прес-служба Національної поліції області.

В результаті обстрілу, який почався о 17 годині, пошкоджено два приватних будинки в старій частині міста - на вул. Лермонтова.

"У будинку 64 під час обстрілу знаходився 87-річний місцевий житель Снаряд потрапив в дах, пробив стелю і вибухнув в одній з кімнат Пенсіонер в цей час знаходився якраз в сусідній кімнаті і дивом уцілів ..", - йдеться в повідомленні.

 Співробітники поліції, які оперативно прибули на місце події, евакуювали пенсіонера.

Ще один снаряд потрапив і в будинок №56. Постраждалих немає.

Крім того, бойовики "ДНР" вночі обстрілювали Мар'їнка Донецької області. В результаті обстрілу пошкоджено будинки на вулицях Героїв Чорнобиля, Ювілейній, а також Лермонтова в сусідній Красногорівці.

"Три будинки зазнали значних руйнувань Пошкоджено вікна, дахи та сільськогосподарські будівлі Вулицею Лермонтова в Красногорівці зруйнований гараж місцевого жителя ..", - йдеться в повідомленні Нацполіціі.

Правоохоронці постійно патрулюють вулиці міста і виявляють нові руйнування будинків, де ніхто не проживає. Вживаються заходи для попередження мародерства.

У поліції також зазначили, що якщо днем тихо, то вночі бойовики "не залишають людей в спокої і один за іншим наносять удари".

Всі виявлені факти кваліфіковані за ст. 258 "Терористичний АКТ" Україна: Кримінального кодексу.

Читайте також: Як морпіхи дають відсіч ворожим обстрілам – опублікували відео