Резонанс
3 січня 2015
Панін: якщо ви хочете дізнатися, як я себе відчував, я обі..рався, чесно вам скажу
Актор Олексій Панін, який повернувся в Москву розповів, що з ним сталося в Одесі.
news-image

«Зараз смішно, а вчора смішно не було. Якщо ви хочете дізнатися, як я себе відчував, я обі..рався, чесно вам скажу. Заспокоїлися ми тільки, коли сіли на борт «Аерофлоту». Ми до останнього не могли зрозуміти, випустять нас з ранку або не випустять », - зізнався Панін.

Актор додав, що так і не зрозумів, для чого його взяли в полон, хоча «полоном це можна назвати умовно», заявив він.

«Вчора я думав тільки про свою дружину і доньку. Мені довелося вибачитися, і, напевно, вони в чомусь мають рацію. Я намагався вчора думати, як мені вийти з цієї ситуації, не упавши в грязь обличчям, бо я розумів, що якщо я не скажу їм те, що вони хочуть ... Мені було страшно », - зізнався Панін.

 

Нагадаємо, одеські активісти в одному з ресторанів міста заблокували російського актора Олексія Паніна і змусили його вибачитися за погрози взяття Одеси. Про це на своїй сторінці в Facebook написав один з активістів Марк Гордієнко.

«Сидимо в ресторані Риба, чекаємо СБУ. Захопили в полон Олексія Паніна. Вибачився за свої слова. Вибачення опублікуємо на ютубі », - написав у соцмережі житель Одеси Марк Гордієнко. Пізніже в мережі з'явилось відео розмови російського актора Паніна з одеситами.

Слід зазначити, що скандальний російський актор Олексій Панін в серпні у відеозверненні, коментуючи референдум у Криму, попередив президента України Петра Порошенка, що "далі ми підемо в Одесу".