Події
20 березня 2017
Порошенко пропонує Парасюку із Семенченком поїхати у Вашингтон в МВФ
Президент назвав організаторів блокади майстрами піару.
news-image

Президент Петро Порошенко звинуватив у відтермінуванні траншу МВФ організаторів блокади. Про це він заявив, виступаючи на Раді регіонального розвитку, передає «Є!» із посиланням на УП.

Причиною відтермінування (траншу МВФ – ред.) стали наслідки блокади, - заявив президент.

Він зазначив, що почав понеділок із наради з цього питання і планує ще одну нараду із головою НБУ, прем'єром та міністром фінансів.

Один з її учасників запропонував відрядити до Вашингтона в якості спецпредставника Андрія Івановича (Садового – ред.) з Семенченком, Юлію Володимирівну (Тимошенко – ред.) із Парасюком, – заявив з іронією Порошенко.

Він додав, що це жарт. 

Якщо Самопоміч організувала блокаду, то хай би і виправляла наслідки, - сказав президент.

Президент також заявив про загрозу отаманщини та анархії. Він назвав організаторів блокади майстрами піару.

Але вони дурили суспільство. Яка блокада, коли там дірка в кордоні, у тому числі з РФ у сотні кілометрів. Насправді все це виявилося спецоперацією, щоб виштовхати окуповані райони Донбасу в РФ, - вважає Порошенко.

Він зауважив, що Київ мусив здійснювати товарний обмін з українськими заводами, які змогли залишитися в правовому полі України, а тепер ці підприємства втрачено.

Як відомо, Рада директорів МВФ перенесла запланований на понеділок розгляд питання про завершення третього перегляду програми розширеного фінансування для України.

Читайте також: У Кремлі пояснили, що робитимуть, якщо Самойлову не пустять в Україну на Євробачення
Читайте також: Найкращі експерти України в галузі інноваційних технологій відвідають конференцію Innotech 2017