Політика
20 березня 2017
Ляшко розкрив свої домовленості з Льовочкіним
Олег Ляшко заявляє, що у нього з Сергієм Льовочкіним була домовленість, що Сергій Мельничук іде в парламент по списку «радикалів».
news-image

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявляє, що у нього з Сергієм Льовочкіним була домовленість, що Сергій Мельничук іде в парламент по списку «радикалів». Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому», інформує «Є!».

«Мельничука нам у список вставив Льовочкін… По Мельничуку це була моя така домовленість з Льовочкіним в обмін на те, що «Інтер» буде нас показувати», - повідомив Ляшко.

Він запевняє, що це єдина його домовленість із Львочкіним.

За словами Ляшка, У Радикальної партії «просто не було іншого виходу». 

«Усі канали нас блокували по команді влади. Тому я вимушений був домовитися, і цього покидька Мельничука взяв у список», - зазначив він.

 

«Після того, як Мельничук почав палити шини біля Міністерства оборони, ми викинули його із партії, із списку. Палити Міноборони під час війни – це злочин. Порошенко мені особисто кілька разів обіцяв, що Мельничука за це притягнуть до відповідальності. Та пройшло вже майже два роки, а він сидить у групі «Воля народу». Я переконаний, що це домовленості із Порошенком: щоб Мельничук сидів і голосував так, як потрібно», - сказав Ляшко.


Він звернув увагу, «Інтер» другий рік не показує Радикальну партію. 

«Вони нас перестали показувати одразу після того, як ми цього «троянського коня» викинули», - повідомив Ляшко.

 

«Є у мене такий гріх, я це визнаю. Надалі подібного робити не буду. На граблі не наступлю», - запевнив він.

Читайте також:СБУ встановила європолітиків, що без дозволу України поїхали в Крим