Суспільство
20 березня 2017
На Херсонщині чоловік втягнув у заняття проституцією 12-річну дівчинку
Загалом на чоловіка працювало 10 повій.
news-image

На Херсонщині правоохоронці задокументували протиправну діяльність 48-річного чоловіка, який втягував дівчат у заняття проституцією, передає «Є!» із посиланням на поліцію Херсонської області.

Оперативники затримали підозрюваного «на гарячому». Чоловік привіз на квартиру клієнту двох дівчат, одній з них було 12 років. Під час особистого огляду у сутенера вилучили пістолет та декілька грамів коноплі. За свої послуги він отримав 1500 гривень.

Ми встановили, що підозрюваний працював водієм таксі і пропонував клієнтам повій. Майже всі "зароблені" гроші сутенер забирав собі. На нього працювали 10 дівчат. Серед них була і 12-річна дівчина, яку чоловік втягнув у заняття проституцією та пропонував клієнтам, як незайману.

Також поліцейські встановили, шо підозрюваний вчиняв розпусні дії стосовно малолітньої.

Усі дівчата із малозабезпечених родин. Найстаршій з них 25 років, - повідомив начальник відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олег Шанько.

У квартирі підозрюваного поліцейські провели санкціонований обшук. В одній із кімнат оперативники виявили рушницю, наркотичні засоби. Також вилучили гроші та мобільний телефон, за допомогою якого він зв’язувався з клієнтами. Усе вилучене та направлено на дослідження.

Чоловіку оголошено про підозру за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.156 Кримінального кодексу України «Розбещення неповнолітніх», ч.3 ст.302 «Створення або утримання місць розпусти і звідництво», ч.4 ст.303 «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією».

Також вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та ст.263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: У Києві двоє чоловіків ґвалтували та грабували жінок, з якими знайомилися в інтернеті (відео)
Читайте також: Пасажир мікроавтобуса до смерті забив водія-винуватця аварії (фото)