Події
20 березня 2017
З пістолетом на джипі: невідомі прорвали кордон України з Білоруссю‍ (фото)
Співробітники органів прикордонної служби були змушені застосувати табельну зброю.
news-image

Спробі прориву через державний кордон запобігли в ніч на понеділок білоруські прикордонники в районі пункту пропуску "Олександрівка". Про це повідомляє прес-служба Державного прикордонного комітету Білорусі, пише «Є!» з посиланням на Українські Новини.

"О 01:45 20 березня на в'їзді в Республіку Білорусь з України здійснено спробу прориву через державний кордон в пункті пропуску "Олександрівка". Автомобіль марки Jeep збив шлагбаум, проїхав через засіб примусової зупинки і, отримавши механічні пошкодження, зробив спробу прориву вглиб території країни", – заявили в прес-службі.

 Співробітники органів прикордонної служби були змушені застосувати табельну зброю. В результаті автомобіль був зупинений в районі населеного пункту Габрілеєвка Наровлянского району.

У машині було дві людини, особи яких наразі встановлюються. У ЦПК вважають, що в автомобілі міг знаходитися ще один невідомий, який в даний час розшукується. 

В ході огляду автомобіля виявлено пістолет марки ТТ, дві споряджені обойми, а також предмет, зовні схожий з тротилом і електродетонаторами. В даний час проводяться оперативно-слідчі заходи". 

Читайте також:У Рівному з гранатомета обстріляли приміщення патрульної поліції

Читайте також:Смертельне ДТП під Києвом: четверо загиблих (фото)