Політика
20 березня 2017
Порошенко зібрав за зачиненими дверима голів фракцій, прем'єра і інших
Зустріч ініціював Парубій задля коротких консультацій на початку сесійного тижня.
news-image

В Адміністрації президента триває зустріч глави держави Петра Порошенка з усією верхівкою влади – прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, головою Верховної Ради Андрієм Парубієм та лідерами парламентських фракцій та груп.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Зустріч ініціював Парубій задля коротких консультацій на початку сесійного тижня, передає прес-служба президента.

"Нам треба обмінятися думками щодо поточної ситуації, яка склалася в країні і яка виникла у світі у зв'язку з відповідною реакцією Міжнародного валютного фонду, Європейської комісії. Думаю, було б корисно провести відповідні консультації", - сказав Порошенко.

Він сподівається, що зустріч сприятиме стабілізації ситуації.

"Переконаний в тому, що на сьогоднішній день є можливості реалізувати той потенціал під час цього сесійного тижня, який дозволить нам стабілізувати ситуацію", - наголосив президент.

Зустріч відбувається за зачиненими дверима.

Нагадаємо, МВФ відтермінував розгляд питання про виділення чергового траншу кредиту Україні в розмірі 1 млрд доларів. Причина – перегляд програми через корегування макроекономічних показників, що викликано блокуванням активістами торгівлі з окупованим Донбасом і як наслідок – рішення РНБО про припинення торгівельно-транспортного сполучення з ОРДЛО. 

Читайте також: В Києві «обчистили» інкасаторську машину (фото)
Читайте також: Директор київського санаторію «Джерело» найняв озброєних тітушок, щоб виселити переселенців із окупованих територій. Опубліковано відео нападу