Політика
21 березня 2017
Парасюк сам позбавить себе недоторканності - нардеп
Олег Березюк вважає, що всі нардепи мають відмовитися від недоторканності.
news-image

Немає сенсу вести розмови щодо позбавлення Володимира Парасюка депутатської недоторканності, бо він сам позбавиться він неї. Про це повідомив журналістам у кулуарах Верховної Ради голова депутатської фракції Політичної партії "Об'єднання "САМОПОМІЧ" Олег Березюк, повідомляє кореспондент «Є!»

Я запитав президента - чи буде він позбавляти недоторканності тих, хто сидить у Верховній Раді та краде мільярди у цій держави? Відповідь була такою: "Доведіть". НАБУ нехай доводить, - зауважив нардеп.


Олег Березюк вважає, що необхідно позбавити недоторканності всіх нардепів, "а не лише тих, хто говорить правду, хто виступає проти олігархічного режиму".

Це завжди важко - говорити правду, але так має бути не в цій державі. Ми - демократична держава, і маємо говорити один одному правду, якою б важкою вона не була заради збереження цієї держави, - наголосив політик.


Він зауважив, що раніше, ще півтора року тому, голови фракцій регулярно зустрічалися та обмінювалися думками, тому мали більше якісних рішень.

А потім олігархат вирішив, що що у них є більшість і вони будуть диктувати умови життя в цій країні, - підсумував Олег Березюк.
Читайте також: Держава почала «турбуватись» лише тоді, коли на окупованих територіях віджали підприємства олігархів - нардеп
Читайте також: Парубій начебто був на Майдані, а продовжує у парламенті традиції Януковича - Єгор Соболєв