Події
21 березня 2017
При обшуку у начальника шостинської поліції знайдено злитки золота і прапор Росії
В даний час розпочато досудове розслідування по встановленню походження знайдених цінностей.
news-image

 Прокуратура Сумської області провела обшуки в будинку і робочому кабінеті начальника Шосткінського відділу поліції, виявлені прапор Російської Федерації і золоті злитки.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

Як зазначається, правоохоронці провели санкціонований обшук в кабінеті і квартирі начальника Шосткінського відділу поліції в рамках розслідування справи за фактом систематичного вимагання та одержання неправомірної вигоди заступником начальника зазначеного відділу, який сьогодні, 21 березня 2017 року, викрито на отриманні 7 тис. гривень хабара.

"Під час проведення слідчих дій в будинку керівника виявлено та вилучено вогнепальну зброю, значна кількість патронів, ножі, штикножі і прапор Російської Федерації. У кабінеті правоохоронця, який має спеціальне звання полковник поліції, виявлено та вилучено 21,5 тис. Доларів, 150 євро , золоті злитки, ювелірні вироби та колекція монет ", - йдеться в повідомленні.

 В даний час розпочато досудове розслідування по встановленню походження знайдених цінностей. За даним фактом дві кримінальні Відкрито провадження у ч. 2 ст. 368-2 (незаконне збагачення) і ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації).

Читайте також: В Росії затримано українського журналіста
Читайте також: У Києві жінка через вікно позбулась свого важкохворого чоловіка (відео)