Політика
22 березня 2017
Російські окупанти вбивають наших солдат, а російські банки - нашу економіку - нардеп
Андрій Іллєнко вважає, що Україна має припинити будь-яке співробітництво із країною-агресором.
news-image

Російські банки мають припинити свою діяльність в Україні. Таку думку висловив в кулуарах парламенту народний депутат Андрій Ілленко, передає журналіст «Є!»

Росія веде проти нас війну з метою знищення української держави. А війна не має ніяких обмежень. Використовуються всі методи: економічні, інформаційні, культурні. Російські банки - це такі ж солдати, як і російські окупанти на фронті, що вбивають наших військових.

Російські окупанти вбивають наших солдат, а російські банки вбивають нашу економіку. Російські телеканали - також солдати, які вбивають нашу свідомість.

Навіть, якщо нам здається, що сьогодні російські банки чи інші російські інституції нас не вбивають, то повірте, настане момент, коли вони почнуть це робити. Саме тоді, коли нам буде найбільш важко, вони вдарять, - вважає нардеп.


На думку Андрія Іллєнка, Україна якомога швидше має обірвати всі зв'язки із країною-агресором.

Будь-який зв'язок буде використаний проти нас. Це - логіка війни, яку нам нав'язала Росія.

Не ми цю війну розпочинали, не в наших силах в одноосібному порядку її зупинити.

Але ми маємо діяти адекватно ситуації: торгові стосунки мають бути припинені, російський бізнес та банки в Україні мають припинити свою діяльність, зв'язки з окупованими територіями мають бути припинені до того часу, поки ми їх не звільнимо. Це єдиний шлях. Інакше ми будемо весь час залежати від ворога і будемо отримувати удари, - сказав Андрій Іллєнко.

Читайте також: Вілкула знову попросили з трибуни парламенту розмовляти державною мовою. Він побачив у цьому націоналістичну диктатуру
Читайте також: Я дружину не вбив і не закопав за те, що вона говорить російською - Ляшко