Шоу-біз та культура
22 березня 2017
«Їх потрібно перевірити на наявність мізків в голові» , - російські артисти коментують заборону про в'їзд Самойлової в Україну
Свою думку про це висловили співак і депутат Держдуми Йосип Кобзон, співачка Діана Гурцкая, продюсер Йосип Пригожин, а також актор і гуморист Володимир Винокур.
news-image

Рішення Служби безпеки України про заборону на в'їзд на територію України терміном на три роки представниці Росії на "Євробаченні-2017" Юлії Самойлової викликало гнів з боку багатьох артистів і представників шоу-бізнесу РФ.

Інформує «Є!», з посилання на obozrevatel.com.

Так, свою думку про це висловили співак і депутат Держдуми Йосип Кобзон, співачка Діана Гурцкая, продюсер Йосип Пригожин, а також актор і гуморист Володимир Винокур.

В інтерв'ю ТАСС Кобзон заявив, що Росія не повинна реагувати на рішення СБУ.

"Плювати на них триста разів", - зазначив він.


Артист вважає, що рішення відправляти конкурсантку від Росії на "Євробачення" в Києві спочатку були помилка.

«Я попереджав. - не давайте можливість баламутити та русофобствовать цим негідникам. Мене ніхто не послухав, - сказав Кобзон. - вирішили все-таки послати, це була помилка. - і Першого каналу, і Міністерства культури можна було підставляти нашу дівчинку під злобу крики і висловлювання на адресу нашої країни ».

Він також зазначив, що "цей конкурс давно перестав бути творчим, це комерційний і політичний конкурс, тим більше він проводиться в злісної країні, яка тепер називається Україна".

У свою чергу, співачка Діана Гурцкая назвала рішення Києва нелюдським, а також запропонувала в зв'язку з цим позбавити Україну права залишатися країною, що приймає конкурс цього року.

Про це вона заявила в бесіді з НСН.

«Абсолютно незаконне, нелюдське і цинічне рішення служби безпеки України має отримати адекватну оцінку, - заявила співачка. - Порушивши умови проведення конкурсу, Україна повинна бути позбавлена ​​права його проведення оскільки в Австралії, яка зайняла друге місце, неможливо провести європейський конкурс, право його проведення має бути передано Росії, чий виконавець Сергій Лазарєв посів третє місце, в цілому, і перше за голосуванням глядачів .»


Також наводимо думку Йосипа Пригожина.

Музичний продюсер в інтерв'ю НСН назвав маразмом заборону СБУ на в'їзд Самойлової в країну. Він порахував співробітники СБ, які прийняли відповідне рішення, хворі люди.

«Я вже говорив про те, що адекватність представників СБУ і влади викликає сумніву. Я був впевнений, що вони саме так і вчинять. Я не розумію, чому ми навколо цього ходимо. Я повторюся ще раз: ... Досить принижуватися, вистачить битися об зачинені двері . Те, що відбувається, це маразм, вони зовсім збожеволіли вони бояться дівчинку в інвалідному візку вони вважають, що вона є рупором російської влади ,вони хворі люди. Їх потрібно перевірити на наявність мізків в голові «, -...! обурився продюсер.

За словами Йосипа Пригожина, рішення РБ обірвав мрія Юлії Самойлової.

«Ми маємо справу з людьми хворими. Про це ми і говоримо -...?. Про відсутність гуманізму, поваги. Ми повинні самі себе поважати. Де наша самооцінка. Запитайте у українських артистів, які заробляють в Росії гроші, що вони думають з цього приводу. Чому вони мовчать. Чому вони не захищає людей з обмеженими можливостями, співачка, чия мрія сьогодні обривається політична вакханалія », - заявив Пригожин.


Прикро за Самойлову і Володимиру Винокур.

Про це народний артист РРФСР розповів сайту телеканалу "Зірка". На його думку, це сталося через страх перед відомими інвалідами, за аналогією з тим, як в минулому році на Паралімпіаду не допустили російських спортсменів.

"Ну як не образливо, дівчинка суперталановита, - заявив Винокур. -. Це все одно, що весь світ боїться наших спортсменів-інвалідів. Те ж саме вони злякалися дівчинки на візку, яка дійсно могла викликати фурор і зайняти стовідсотково перше місце".

Артист додав, що по тому, як Україна організовує головний музичний конкурс Європи, можна зрозуміти шлях в євросоюз Країни.

"Я вважаю, що вони, звичайно, не по-людськи надійшли. Так не чинять нормальні цивілізовані люди. Так вони, судячи по Євробаченню, і увійдуть в Європу ..", - резюмував Винокур.

Нагадаємо, СБУ заборонила в'їзд в країну Самойлової через порушення законодавства України: вона давала концерти в включеному Криму.

Читайте також: СБУ заборонила в'їзд російській учасниці Євробачення
Читайте також: Андрій Данилко закликав пустити Юлію Самойлову в Україну