Шоу-біз та культура
22 березня 2017
Будь-якого конкурсанта Євробачення, який порушить суверенність України чекає доля Самойлової, - Антон Геращенко
Служба безпеки України прийняла рішення про заборону на 3 роки в'їзду в країну російської виконавиці Юлії Самойлової.
news-image

 Російська виконавиця Юлія Самойлова, обрана для участі в конкурсі «Євробачення-2017», використовували в інтересах російської пропаганди проти інтересів України.

Про це заявив народний депутат від «Народного фронту» Антон Геращенко, інформує «Є!», з посиланням на facenews.ua.

«На цьому прикладі ми також покажем росіянам, і представникам інших країн, що Україна - це суверенна незалежна країна, ніхто не має право відвідувати окуповану Росією територію без дотримання законодавства України. Якщо виявиться, що хтось ще з конкурсантів, з інших країн, був в Криму або на окупованих територіях, то рішення має бути однозначне, як і у конкурсантки, вже колишньої, від РФ », - сказав Геращенко.
Він додав: «Мені щиро шкода, що ця дівчина використовували в інтересах російської пропаганди проти інтересів України. Шкода, що не зможе взяти участі через те, що не змогла раніше розібратися в ситуації, мабуть, поїхала в Крим, забувши, що за все в житті доведеться відповідати ».

Нагадаємо, Служба безпеки України прийняла рішення про заборону на 3 роки в'їзду в країну російської виконавиці Юлії Самойлової, обраної для участі в конкурсі «Євробачення-2017». Конкурсантка від РФ на Євробаченні-2017 оголошена персоною нон-грата через відвідування окупованого Криму.

Читайте також: Тіна Кароль найпрекрасніша жінка України(Viva). Коментарі артистки
Читайте також: Організатори Євробачення зробили заяву стосовно заборони в'їзду Самойловій в Україну