Політика
23 березня 2017
«МВФ не має наміру давати Україні новий транш, і це добре», - Рабінович
Політик запевняє, що транші МВФ призводять до знищення нашої країни.
news-image

Всупереч заявам прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, на сьогоднішній день Міжнародний валютний фонд не має наміру надавати Україні черговий мільярдний транш. Про це в ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» заявив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, інформує «Є!».

«Не дадуть зараз мільярда, слава Богу, бо наші вирішили "пограти м'язами" в блокаді (окупованих територій Донбасу. - Ред.), а тепер Міжнародний валютний фонд, з яким не проконсультувалися, сам буде вирішувати: давати чи не давати. І вони поки не мають наміру. І це добре, тому що транші МВФ призводять до знищення нашої країни », - упевнений Рабінович.

Глава підкомітету Ради з прав людини додав, що такі транші від МВФ Україна повинна отримувати на безвідсотковій основі: 

«Вони повинні давати нам транші безпроцентно: для розвитку виробництва, щоб туди не хлинула юрба безробітних. Мільйони українців вже поїхали. Тому нехай вони ці транші дають собі, нам не потрібно. У нас вже діти і внуки закаплені цими траншами. Ми впораємося без траншей. Україна - сильна і самодостатня країна», - резюмував лідер партії «За життя».

Нагадаємо, в ході засідання в парламенті в п'ятницю 17 березня прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що громадськості вже відомі практично всі деталі нового меморандуму з Міжнародним валютним фондом.

За його словами, офіційний текст документа буде оприлюднений після засідання ради директорів МВФ.

 

Читайте також:Гройсман назвав найголовніше завдання на 2017 рік