Україна
25 березня 2017
Евакуйованих з Балаклії відмовилися приймати Переселенці з Донбасу – журналіст
В модульному містечку відмовляються приймати людей з Балаклії.
news-image

Переселенці з окупованого Донбасу, котрі проживають в транзитному містечку в Харкові влаштували скандал та заявили про відмову приймати евакуйованих жителів Балаклії, в якій тривають вибухи і пожежі на складі боєприпасів. Таку інформацію на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Олег Скрипник, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

«Переселенці з Донбасу, які живуть в модульному містечку, влаштували скандал і істерику, коли до них намагалися підселити жителів Балаклії, у яких в вікна прилітали снаряди від «Акації»: «Я їх бачила, вони якісь брудні, немиті, навіщо вони нам тут?»; «А у них флюроографія є?»; «Я взагалі закрила двері на ключ і не пустила їх», - написав він.

В модульному містечку насправді відмовляються приймати людей з Балаклії. Вартість проживання (ліжко-місце в місяць) в містечку зараз становить 250грн для дорослих і 175грн для дітей. Розраховане модульне містечко на чотири сотні осіб.

Як відомо, працівники правоохоронних органів наразі вивчають версію про те, що пожежа та вибухи на складах зберігання боєприпасів в Балаклії Харківської області могли стати і результатом ураження об'єкта протитанковою керованою ракетою (ПТУР).