Суспільство
26 березня 2017
«Мертвий кусок землі»: користувачі вконтакті обурені знімками «Донбас Арени», яку «віджали» бойовики (коментарі)
Коментатори не змогли стримати свої емоції на сторінках групи «ВКонтакті» «Типовий Донецьк».
news-image

Жителі "Донецька" бурхливо відреагували на останні фотографії стадіону "Донбас Арена", на якому терористи "ДНР" вивісили свої прапори. Коментатори не змогли стримати свої емоції на сторінках групи "ВКонтакте" "Типовий Донецьк".

"Прощай, кращий стадіон Східної Європи, ти був всім українцям як рідний дім. Вивозять все, що можна продати, а вам лох. - прапорці", - пишуь в коментарях користувачі.
"Мертвий шматок землі. Забудьте все про те, яка арена була під час Євро (Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. - Ред) .. Тепер тут будуть мірятися силами тільки батальйони. І так паршиво, що зі спортивної арени зробили політичну.", - песимістично зазначає передплатник пабліку.
«Я в Шоці !!! Народна Республіка. Тільки у народу не питають. Я не здивуюся, якщо нашу пам'ятку поріжуть на металобрухт. Навіщо чіпати футболістів, які весіли (маються на увазі плакати футболістів на фасаді стадіону. - Ред) .... Повісили вони прапор. . Побудуй за свої гроші, а потім вішайте ,а на отжатом, звичайно, можна повісити і сказати "це моє" ... дістали »- не приховує свої почуття донеччан.

Свідомі громадяни обурюються нової "владою" і тим, що вона зробила.

"У нас під ніс міста раз ** буває, а вам с * ка весело) Ах * енно) смішно) Та тільки плакати треба, гіркі сльози за все те, що зроблено", - обурюється користувач.
"Прибрати це говно звідти !!!! Триколірна ганчірка символ долбо * бов", "Як би все правильно. Це ж" ДНР ". Відіжми у ближнього свого, так в конституції прописано.", - роблять висновок коментатори.