Події
27 березня 2017
На Закарпатті затримали 14 водолазів-контрабандистів
Разом з порушниками було виявлено 28 пакунків з конрабандними цигарками.
news-image

Закарпатські прикордонники 25 березня затримали 14 контрабандистів цигарок, які намагалися перетнути річку Тису під водою. Про це повідомляє "Закарпатський кореспондент" з посиланням на прес-службу Мукачівського прикордонного загону, передає «Є!»

Загалом, за інформацією прикордонників, в результаті скоординованих дій разом з румунськими колегами було припинено переміщення через державний кордон 28 пакунків контрабандних тютюнових виробів.

Спочатку, як повідомляє видання, прикордонники відділу "Ділове" Мукачівського загону 25 березня на березі річки Тиса, по якій проходить кордон з Румунією, затримали громадянина України у гідрокостюмі.

Під час подальших пошуків співробітники Держприкордонслужби затримали ще 13 осіб у гідрокостюмах, які повертались з Румунії після невдалої спроби заробити на контрабанді сигарет.

Повідомляється, що всі затримані були доставлені до прикордонного підрозділу, на правопорушників складено документи про адміністративне правопорушення.

Видання нагадує, що всього з початку року в 9 випадках затримано 25 правопорушників у гідрокостюмах, з них одна особа - неповнолітня.

Читайте також: Екс-депутат Держдуми розповів, хто віддав наказ убити Вороненкова
Читайте також: Зять Трампа очолить підрозділ у Білому домі
Читайте також: Обама пише мемуари на острові у Французькій Полінезії