Спорт
27 березня 2017
Президент «Динамо» запропонував Сергію Реброву продовжити контракт‍
Раніше з'явилася інформація про те, що влітку Сергій Ребров покине посаду головного тренера «Динамо».
news-image

Президент «Динамо» Ігор Суркіс розповів у коментарі програми «ПроФутбол», що столичний клуб не планує змінювати головного тренера.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Захід.Нет.

«Я не говорив ні з одним тренером, як пишуть в інтернеті - ні з Хацкевичем, ні з Лужним, ні з Калітвінцевим. Ні з ким не говорив. Завершиться чемпіонат і ми сядемо за стіл переговорів разом з Сергієм Станіславовичем. Я пропонував йому взимку контракт, але він попросив допрацювати свою поточну угоду, а потім вирішувати. Це нормальна практика. Звичайно, не все залежить від мене, багато що залежить і від Реброва. Чи хоче він працювати, прогресувати і досягати результату, чи є для цього необхідна мотивація. Уже в наступному сезоні в «Динамо» будуть інші завдання - це потрапляння в Лігу чемпіонів, боротьба за чемпіонство. А цього року ми зосередимося на перемозі в Кубку України», - зазначив Ігор Суркіс.

Раніше з'явилася інформація про те, що влітку Сергій Ребров покине посаду головного тренера «Динамо». Найбільш йомовірними претендентами на його місце називали Олександра Хацкевича, Олега Лужного та Юрія Калітвінцева.

Нагадаємо, навесні 2014 року Сергій Ребров очолив ФК «Динамо», підписавши з клубом трирічний контракт. За цей час під керівництвом нового наставника динамівці двічі здобули Кубок України, стали чемпіонами України, а також вперше за 17 років зіграли у плей-офф Ліги чемпіонів.

У поточному сезоні динамівці втратили шанси на чемпіонство - після 22-ох турів «Динамо» відстає від лідера чемпіонату, донецького «Шахтаря», на 14 очок.

 

Читайте також:Рахунок повинен був бути 1:1: Шевченко прокоментував поразку збірної України