Політика
27 березня 2017
Рабинович: «Щоб врятувати країну, готовий об'єднуватися навіть з Правим сектором»
Партія готова об'єднатися з усіма політичними силами, крім тих, хто «вже двічі, тричі, чотири рази обкрадали країну».
news-image

Вадим Рабинович закликав політичні сили об'єднатися для порятунку країни. Про це народний депутат і лідер партії «За життя» заявив в передачі «Хто кому Рабинович» на каналі «112 Україна», інформує «Є!».

Киянка Юлія з телестудії на Майдані запитала Вадима Рабиновича, чи планує партія «За життя» об'єднуватися з іншими опозиційними політичними силами.

«Я радий тимчасово сісти в один човен для порятунку країни взагалі з усіма. Нам всім потрібно якомога швидше зупинити цю вакханалію, яка відбувається. І мені неважливо навіть, якщо хтось, хто буде сидіти в цьому човні, мені не подобається. Навіть з самою крайньою опозицією, з «Правим сектором» готовий. Але поки це нереально, тому що вони всі проповідують трошки інше », - каже Вадим Рабинович.


За його словами, партія готова об'єднатися з усіма політичними силами, крім тих, хто «вже двічі, тричі, чотири рази обкрадали країну». 

«Такі об'єднання повинні бути для чогось. Я радий об'єднатися з будь-якою політичною силою, яка зупинить те, що відбувається: тарифи, беззаконня. Потрібно зупинити війну, а потім розберемося, хто кому Рабинович », - резюмує парламентарій.


Нагадаємо, що політик закликає до дострокових виборів у парламент. На його думку, тільки так можна зняти градус напруженості в суспільстві, вирішити економічну та політичну кризи.

Читайте також: Рада звільнила більшість військових від е-декларування
Читайте також: В Дніпрі багатодітну вдову кіборга побили в магазині за українську мову