Події
28 березня 2017
В Києві син-наркоман вбив матір і тримав тіло у квартирі 2 місяці
Спершу син казав, що його мати померла природною смертю.
news-image

Про неприємний запах із помешкання в Голосіївському районі Києва поскаржилися сусіди, пише газета "Експрес". 

  Люди також розповіли поліцейським, що вже давно не бачили 71-річної господині квартири, яка живе разом із сином. Чоловік довго відмовлявся відчиняти двері дільничним, які прийшли перевірити помешкання. Зрештою, офіцерам вдалося таки його вмовити й він відімкнув двері.

  У квартирі стояв сильний трупний запах, а двері до однієї з кімнат заклеєні стрічкою. 

  Коли правоохоронці відчинили їх, то знайшли тіло жінки, яке лежало на ліжку, вкрите кількома ковдрами. На голові експерти виявили декілька поранень. 

  Спершу син казав, що його мати померла природною смертю. Але поранення свідчили, що він бреше. Виявилося, що син ніде не працює, вживає наркотики. Тож пенсіонерка часто дорікала йому за такий спосіб життя і за те, що вимагає в неї пенсію на дурман. Два місяці тому, розлючений докорами, син під час сварки декілька разів вдарив матір молотком по голові, а потім додушив паском.

Тіло накрив ковдарами, а кімнату опечатав клейкою стрічкою. З того часу зловмисник жив в одній квартирі із тілом своєї жертви. 

"Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України, - розповів начальник Голосіївського управління поліції Сергій Куленко. - Підозрюваного затримали. Йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення".
Читайте також: Вдова Вороненкова хоче відмінити концерт пам'яті чоловіка