Київ
28 березня 2017
Відомий актор зніме фільм про Київ
Творці не будуть брати гроші у держави, оскільки це принизливо.
news-image

Український актор Олексій Горбунов і режисер Віктор Придувалов знімуть фільм про Київ. Творці вже працюють над сценарієм картини. Про це Горбунов розповів в інтерв'ю "Радіо Свобода", пише «Є!» з посиланням на РБК.

"Це буде історія про Київ, про кохання. У травні ми хочемо знімати. Знімати будемо за свої гроші, аж до того, що закладати машини. Тому що про Париж 100 картин, про Нью-Йорк 200 картин, про Рим і про Лондон за 50 картин, про Москву 100 картин, про Петербург 50 картин, а про Київ - жодної", - розповів Горбунов.

Актор пояснив, що не хоче брати гроші на фільм у держави, тому що вважає це принизливим. "

Ми хочемо знімати те, що ми хочемо знімати. У нас є досвід, є талант і є авторитет. Я сподіваюся, що, скажімо, якщо я прошу гроші, то мені дають під моє ім'я. Я жодної копійки з цього не візьму. І всі знають, що кожен долар чи гривня підуть на виробництво", - зазначає актор.

Над фільмом працюватиме група з 20 осіб, проте, за словами Горбунова, це будуть кращі з кращих.

До речі, Олексій Горбунов знявся в кліпі гурту O. Torvald. Група зняла кліп на пісню "Твій дух - твоя зброя", яка стала саундтреком до фільму "Правило бою", головну роль в якому виконав фронтмен колективу Женя Галич.

 

Читайте також:Оприлюднено трейлер  «Піратів Карибського моря - 5»

Читайте також:Тіна Кароль розповіла про акторські амбіції та найважчу сукню у своєму житті (фото)