Резонанс
5 січня 2015
Андрій Портнов сфотографувався на тлі штаб-квартири Інтерполу
Портнова раніше було долучено до списку чиновників, які перебувають під санкціями ЄС
news-image

Колишній заступник глави Адміністрації Президента України часів Віктора Януковича Андрій Портнов виклав на своїй Facebook-сторінці фотографію, на якій він знаходиться біля штаб-квартири Інтерполу у французькому Ліоні.

Про це пише "Єдність".

"Так як музеї і театри - це поки не мій коник, то прогулянка навколо Головної штаб-квартири Інтерполу у французькому місті Ліон здалася мені більш перспективною з євроінтеграційної точки зору", - написав Портнов у коментарі до фото.

Нагадаємо, що в березні 2014 року Євросоюз ввів перший етап санкцій проти українських чиновників. Зокрема, були заморожені активи 18 українських чиновників на території ЄС у зв'язку з незаконним привласненням активів української держави.

Також ряду представників режиму Віктора Януковича нібито був заборонений в'їзд на територію Євросоюзу. Пізніше в ЄС пояснили, що колишні високопоставлені українські чиновники, перебуваючи під "майновими" санкціями ЄС, не мають обмежень з видачі Шенгенської та інших європейських віз, а тому мають право в'їзду на територію Євросоюзу.