Політика
28 березня 2017
«Великі сміттєві заводи сьогодні можуть побудувати в Україні безкоштовно. Але внеску не буде», - Рабінович
Політик повідомив, що сміттєпереробні заводи будують безкоштовно при наявності певних гарантій.
news-image

Проблема львівського сміття сьогодні сильно політизована. Про це в ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» заявив народний депутат, голова підкомітету Верховної Ради з прав людини та лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

Слоганом "Самопомочі" під час виборів було "Візьми і зроби". Так зробіть вже цей завод. Я не хочу бути мером Львова, нехай там буде Садовий. Він дуже симпатична мені людина. Але запросіть мене - я вам запрошу 20 компаній, які поставлять вам безкоштовно, щоб ви знали, цей завод, - сказав народний депутат.

Він додав, що сьогодні великі сміттєпереробні заводи будують безкоштовно при наявності гарантії регулярного постачання сміття протягом наступних 10-15 років.

Єдине що всі сміттєві підприємства кажуть, що з них вимагають внесок, - внеску не буде. Щодо внеску, вибачте, без мене, - резюмував Вадим Рабінович.

Лідер партії «За життя» підкреслив, що в Україні багато проблем зі сміттям.

А взагалі зі сміттям сьогодні розбиратися все одно доведеться не тільки там. У нас є багато проблем зі сміттям: звалища, спалювання і утилізація - нічого іншого немає. До утилізації ми не доросли, тому, звичайно, з цим треба боротися, - зазначив парламентарій.

Рабінович також прокоментував заяву генпрокурора щодо можливих підозр на адресу львівського градоначальника.

Я б на місці Садового, повторюся, будував переробний завод, а менше звертав би увагу на політичні моменти. А що стосується заяви Луценка, ви грали в політику, ви знали, чим це закінчується. У нашій країні бути керівником великої політичної партії, яка протистоїть курсу влади, небезпечно, інакше треба йти на пенсію, - уклав нардеп.



Нагадаємо, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що не виключає вручення львівському меру Андрію Садовому підозри в зв'язку з кримінальним провадженням з приводу пожежі на Грібовецкому звалищі, в результаті якого загинули чотири пожежники.

Читайте також: Вадим Рабінович: Дениса Вороненкова міг вбити коханець дружини - злодій в законі
Читайте також: «МВФ не має наміру давати Україні новий транш, і це добре», - Рабінович