Війна
29 березня 2017
Доба в АТО: Троє військових ЗСУ поранені, бойовики били 61 раз
Найгарячіше було поблизу Авдіївки і Троїцького, де по українських силах бойовики били з мінометів калібру 120 мм і 82 мм.
news-image

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 61 раз відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, в результаті чого троє українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook, пише «Є!» з посиланням на УП.

Епіцентром вогневого протистояння залишається Донецький напрямок. Найгарячіше було поблизу Авдіївки і Троїцького, де по українських силах бойовики били з мінометів калібру 120 мм і 82 мм. По опорних пунктах в районі Кам'янки, Кримського та Луганського терористи застосовували міномети калібру 120 мм. Позиції сил АТО поблизу Опитного сепаратисти обстрілювали з мінометів калібру 82 мм.

З гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів бойовики били по українських позиціях в Авдіївці, Пісках, Невельському і Опитному. По позиціях в районі Луганського і Кримського бойовики вели вогонь з озброєння БМП.

На Маріупольському напрямку з мінометів калібру 82 мм сепаратисти обстрілювали опорні пункти сил АТО в районі Тарамчука і Красногорівки.

По українських позиціях у Водяному, Павлопілю, Лебединському і Красногорівці бойовики вели вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів. Біля Широкиного терористи застосували зенітну установку ЗУ-23-2. В районі Гнутового і Водяного активізувалися снайпери.

На Луганському напрямку по українських опорних пунктах поблизу Новозванівки бойовики били з великокаліберних кулеметів, мінометів калібру 120 мм і 82 мм. По позиціях поблизу Новоалександрівки сепаратисти вели вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів.

"Аби подавити вогневу активність ворога сили АТО відкривали вогонь у відповідь", - відзначили в штабі.

 

Читайте також:В якому стані знаходиться Авдіївська промзона після обстрілів бойовиків(фото)