Події
29 березня 2017
Пристрасті на Київщині: чоловік стільцем ледь не забив до смерті свого суперника
Коханець, аби «усунути» на своєму шляху цивільного чоловіка 25-річної молодиці, жорстоко його побив.
news-image

У селі Волиця, що на Фастівщині, любовний трикутник призвів до трагічних наслідків, передає «Є!» із посиланням на поліцію Київської області.

До чергової частини Фастівського відділення поліції надійшло повідомлення від медичних працівників швидкої допомоги про те, що в селі Волиця побили 44-річного місцевого жителя. Потерпілого доправлено до лікарні з тяжкими травмами голови – відкрита черепно-мозкова травма, перелом кісток черепу, - повідомили у поліції.

На місці події з'ясувалося, що чоловіка побив дерев’яним стільцем коханець його 25-річної дружини.

Молодиця вкотре посварилась зі своїм чоловіком і викликала на захист свого коханця, який швидко приїхав «боронити» свою любов з сусіднього села, - розповіли у відомстві.

Затримали працівники поліції нападника у Фастові. Ним виявився 47-річний житель села Бортники Фастівського району. Він зізнався у скоєному і надав правдиві покази.  

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років. Досудове слідство триває.

Читайте також: На Закарпатті митники організували «зелений коридор» для контрабанди
Читайте також: СБУ зробило заяву щодо вибуху у консульстві Польщі у Луцьку
Читайте також: Поліція Дніпра порушила справу через мовний інцидент із вдовою бійця АТО