Події
30 березня 2017
У Харкові пожежа на велозаводі: є постраждалі (фото, відео)
Попередня причина пожежі - загорання сміття.
news-image

У Харкові спалахнула пожежа в недіючій трьохповерховій будівлі при велозаводі на Московському проспекті, пише «Є!» з посиланням на Подробности.

Як повідомили в прес-службі ГСЧС, повідомлення про займання надійшло 30 березня о 8:40. На місце події виїхали два відділення рятувальників. О 9:40 пожежники локалізували вогонь, а через 40 хвилин повністю загасили. Всього пожежа охопила площу в 50 «квадратів», спостерігалося сильне задимлення. Постраждали кілька людей.

«Чоловік 1991 року народження отримав отруєння чадним газом, другий чоловік звернувся за медичною допомогою. У нього були порізи на руках, але від госпіталізації він відмовився », - сказав начальник відділу по зв'язках із ЗМІ ГУ ГСЧС в Харківській області Ігор Лупандін.

За словами Лупандіна, на територію, де спалахнув вогонь, був вільний доступ. Попередня причина пожежі - загорання сміття.

На місці працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці з'ясовуватимуть, чи належить територія, де сталася пожежа, до велозаводу, і що робили там постраждалі.

 

Читайте також:У московському аеропорту пожежний автомобіль збив людей, загинула жінка (фото)