Суспільство
30 березня 2017
Міськрада Івано-Франківська судиться з жінкою, яка за свій рахунок відремонтувала дорогу
Мешканка міста відремонтувала тротуар, оскільки на пішохідній ділянці вулиці взагалі не було ніякого покриття.
news-image

Івано-Франківська міська рада звернулася з позовом до суду, в якому вимагає зобов'язати мешканку Франківська облаштувати за свій рахунок пішохідний тротуар, оскільки попередній ремонт, який люди зробили з власної ініціативи, не відповідає вимогам міської ради.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на РБК.

Мешканка міста Мирослава Мунаката каже, що відремонтувала тротуар, оскільки на пішохідній ділянці вулиці взагалі не було ніякого покриття. Видання також повідомляє, що сусіди жінки, щиро обурені фактом, що вона відремонтувала тротуар тільки біля свого будинку.

Тому вони звернулися зі скаргами до міської ради. Міська рада зобов'язала Мирославу відремонтувати тротуар ще раз, на свої ж гроші, оскільки "кут схилу тротуару є великим 20 градусів".

Звернення Мирослави до мера Руслана Марцінківа результату не дали, її перенаправили до помічникам, які заявили, що такі роботи треба проводити за згодою міської влади.

Зараз тривають судові засідання, на яких міська рада судиться проти мешканки Івано-Франківська за ремонт тротуару, зробленого за свій рахунок.