Економіка та бізнес
30 березня 2017
Гройсман пропонує схему, в результаті якої зростуть пенсії
Результат цих змін буде відчутним для кожного українця, зокрема, для людей похилого віку, котрі зможуть розраховувати на підвищення пенсій.
news-image

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що загальна кількість державних підприємств в Україні — 3,5 тисячі — надмірна, тож "це абсурд", інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Відтак Гройсман 30 березня під час брифінгу у Житомирі запропонував продати всі ті підприємства, які не мають державної важливості та які не приносять користі.

"Ми маємо 3,5 тисячі державних підприємств у країні. Це абсурд, бо ці підприємства у більшості своїй є або неефективними, або стають годівницями для корупціонерів. Моя позиція така: ті (підприємства), що не мають державного значення та важливості, мають бути публічно продані. Тому що вони жодної користі не приносять українським громадянам і українській економіці. Їх продаж надасть можливість залучити в економіку інвестиції та пришвидшити економічне зростання", — сказав Гройсман.

За його словами, результат цих змін буде відчутним для кожного українця, зокрема, для людей похилого віку, котрі зможуть розраховувати на підвищення пенсій.
 
Нагадаємо, Господарський суд за представництва Дніпропетровської обласної прокуратури зобов'язав передати 94,5% акцій ВАТ "Авіаційна компанія "Дніпроавіа" на користь держави. Більше читайте тут: https://tsn.ua/politika/godivnici-dlya-korupcioneriv-groysman-zayaviv-pro-namir-prodati-neefektivni-derzhpidpriyemstva-905475.html

Читайте також: Гройсман показав, як отримати безкоштовні ліки
Читайте також: На Чернігівщині викрили «реабілітаційний центр», де незаконно утримували 200 людей