Війна
31 березня 2017
«Ополченочка»: У мережі висміяли зйомки першого фільму ЛНР (фото, відео)
В окупованому Луганську збирають гроші на фільм.
news-image

В "ЛНР" почалися зйомки "першого художнього фільму республіки" під назвою "Ополченочка". Про це у Facebook розповів блогер Олексій Мінаков, повідомляє «Є!» з посиланням на РБК.

"Хлопці проводять кастинг акторів і невідому навіщо просять вказати претендентів не тільки досвід і освіту, але і бажання. Шукають акторів саме "вольової зовнішності", – заявив Мінаков.

У підписі до трейлеру фільму зазначено, що "Ополченочка" розповість про історію жіночого танкового екіпажу, а також про "подвиг і відвагу жителів Донбасу".

В соцмережі "ВКонтакте" організатори зйомок збирають кошти на фільм.

Перший фільм "ЛНР" в українських користувачів соцмережі викликав досить різноманітні думки. Однак більшість висміяли "художню діяльність" кінематографа терористичної угруповання.

"Кастинги проводить Вудман?", – запитав Валерій Гладкий. "Так ось навіщо Пєсков приїжджав", – написав Володимир Хмелівський. "Це жарт такий, так?" – запитав Ярослав Матюшин. "Невже у німців з'явилися конкуренти? У сценарії є такі фрази: уф уф, йа йа дас іст фантастіш", – зазначив Максим Шуляков. "Один я подумав про ОпаЧленочку?" – запитав Андрій Крамаренко. "Жорстке порно?" – написав Євген Жилкін. "І грудьми затулила всю країну" – звучить", – підкреслив Микола Гаврилко. "Загалом, всі померли", – зазначив Дмитро Мельниченко. "Гополчєначкі-вараваєчкі", - написав Володимир Клочков. До речі, Пєсков спростував інформацію про свою поїздку до Луганська.

 

 

Читайте також:У "ЛНР" за розкрадання бюджетних коштів затримали "міністра" ЖКГ