Суспільство
1 квітня 2017
Декларація Насірова: автомобілі, рушниця, ікони, годинники, гроші
Його щорічна декларація опублікована в Єдиному державному реєстрі декларацій.
news-image

Тимчасово відсторонений з посади голови Державної фіскальної служби України Роман Насіров опублікував декларацію, повідомляє «Є!».

Він задекларував килим і готівку на суми 6,2 мільйона гривень, 1,45 мільйона доларів і 680 тисяч євро. Його щорічна декларація опублікована в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Насіров в електронній декларації вказав власні 4 земельні ділянки, 14 орендованих, 3 земельних ділянки дружини, а також 4 квартири, де частковим власником є його дружина, 2 будинки дружини, два паркомісця і дачний будинок.

Крім того, тимчасово відсторонений голова ДФС задекларував 8 годинників, в тому числі з дорогоцінним камінням, 2 тренажери, 6 дорогоцінних каблучок, 9 комплектів дорогоцінних сережок, 3 браслети Cartier з дорогоцінним камінням, 2 намиста, 4 шкіряні сумки HERMES, 3 шуби з натурального хутра, 3 жакети Chanel дружини.

Також в е-декларації Насірова вказані 12 картини М.Глущенка, П.Столяренка, А. Коцка, О. Смірнова, В. Цвєткової, В. Реунова, дві антикварні статуетки О. Архіпенка. Він також задекларував рушницю Steyr AUG.

Дружина Насірова також володіє 3 іконами, двома столовими сервізами і приладдям, комплектом кришталя, а у нього є колекція монет, килим, колекція вин. Також Насіров володіє бібліотекою та комплектом домашнього срібла Christofle.

Родина володіє 3 автомобілями, мотоциклом HARLEY DAVIDSON і орендує авто LEXUS LS 600. Дружина Насірова у 2016 році отримала 232803 гривні заробітної плати і 6687 гривень соціальних виплат. При цьому власну зарплату за минулий рік тимчасово відсторонений голова ДФС не вказав.

У 2016 році Насіров разом з дружиною зберігали готівкою 6,2 мільйона гривень, 1,450 мільйона доларів і 680 тисяч євро. Варто зазначити, окремим рядком Насіров вказав 95 гривень готівкових коштів дружини.

Крім того на банківських ранках його та дружини зберігається 28896 гривень. Насіров у 2016 році також отримав 1 мільйон гривень кредиту, по якому сплатив 76603 гривні основної суми позики і 10110 гривень відсотків.