Події
2 квітня 2017
Смертельне ДТП в Швеції: в автобусі перебувало 52 учні
У південно-західній частині Швеції перекинувся автобус зі школярами.
news-image

У неділю, 2 квітня, у південно-західній частині Швеції перекинувся автобус зі школярами.

Інформує «Є!»,з посиланням на ТСН.

Наразі причини серйозної ДТП невідомі, оскільки зіткнення з іншими транспортними засобами не було, передає Європейська правда із посиланням на Svenska Dagbladet.

Унаслідок аварії, яка відбулася близько 7 ранку, загинули троє осіб. Крім того, від 25 до 30 осіб отримали поранення, зокрема, шестеро з потерпілих перебувають у дуже важкому стані.

У автобусі, який віз школярів на відпочинок у гори, перебували 59 осіб – 52 учнів , 6 дорослих та водій транспортного засобу.  

Наразі поранених вже відвезли до лікарень, а на місці працюють сім медичних команд, два рятувальних і один поліцейських гелікоптер. 

Нагадаємо, що раніше у ДТП на Львівщині загинули двоє громадян Молдови, ще один опинився в лікарні. Усі вони їхали в легковику, який на зустрічній смузі зіткнувся з туристичним автобусом із Білорусі. Наразі відомо, що автобус перевозив 43 громадян Білорусі на відпочинок до Карпат. У ньому також були двоє водіїв. Унаслідок ДТП він скотився з дороги в кювет. Постраждали 12 пасажирів – у всіх легкі травми, що не вимагають госпіталізації. 

Читайте також: Масштабні зсуви в Колумбії: масово гинуть люди (відео)