Київ
2 квітня 2017
«Готуємо лижі влітку»: Київ готується до опалювального сезону 2017-2018
Зараз в КГаА готується проектна документація по першим 10 об'єктів, на яких в першу чергу будуть проведені ремонтні роботи.
news-image

На сьогоднішній день для підготовки до опалювального сезону 2017-2018 рр. з міського бюджету вже виділено 10 мільйонів гривень. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

«Щороку ми проводимо підготовку до зими, це стосується питання оновлення парку комунальної техніки, зокрема вже виділено 10 мільйонів гривень на ці цілі. Якщо говорити про конкретні адреси, де будуть проводитися роботи по ремонту і заміні тепломереж, то відповідні плани вже готуються », - розповів Пантелєєв.


Крім того, чиновник уточнив, що зараз в КГаА готується проектна документація по першим 10 об'єктів, на яких в першу чергу будуть проведені ремонтні роботи.

«Зараз є 10 об'єктів, з них визначені 4, на яких ремонтні роботи пройдуть в першу чергу. Наприклад, це проспект Возз'єднання, Набережно-Хрещатицька та інше. У кожному районі є "болючі точки", і початок робіт залежить від готовності проектної документації. Додам, що вартість робіт на одному об'єкті коливається в радіусі 10-15 мільйонів гривень і все залежить від діаметра труби, відповідно змінюється вартість робіт », - резюмував П. Пантелєєв.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що 1 квітня 2017 року Києві офіційно закінчується нинішній опалювальний сезон і починається підготовка до наступного.

Читайте також: Прогноз погоди на суботу, 1 квітня