Суспільство
3 квітня 2017
«У всьому винні му*аки!» - Олену Воробей не пустили в Україну (відео)
Співробітники Державної прикордонної служби затримали актрису в аеропорту "Бориспіль".
news-image

Відома російська актриса і гумористка Олена Воробей, яку не пустили на територію України 2 квітня, поскаржилася, що її 4 години тримали без води, а також розкритикувала рішення української влади, передає «Є!» із посиланням на Обозреватель.

До Києва не випустили! Вистава зірвана! Що ви творите? Тримали без води 4 години!- обурено написала вона в Instagram.

У відео артистка зазначає, що знаходиться в аеропорту Києва.

Дуже шкода киян, глядачів, які купили квиток і сьогодні збиралися сходити подивитися класну комедію. Але в усьому винні мудаки, вони скрізь, вони нас оточили. Це дебільний закон! Зараз вони інформацію черпають з Інтернету, скоро будуть читати, що на паркані написано, молодці! - висловилася артистка.

Вона зазначила, що закон України їй нагадує "ганебну Берлінську стіну і палестинсько-ізраїльські відносини".

Зазначається, що співробітники Державної прикордонної служби затримали актрису в аеропорту "Бориспіль" 2 квітня. Воробей прилетіла до Києва на прем'єру вистави "Джекпот із доставкою додому" з її участю, яка повинна була пройти в Жовтневому палаці.

Повідомляється, що прем'єра таки відбулася, проте актори грали без Олени Воробей.

Інформацію про те, що відому гумористку не пустили в Україну, підтвердив керівник Ради Громадської безпеки Марк Гордієнко. За його словами, Воробей заборонили в'їзд на нашу територію через виступи в анексованому Криму.