Події
4 квітня 2017
В Маріуполі на підприємстві поліція знайшла арсенал зброї (фото)
Зброю під стінами підприємства знайшов випадковий перехожий, який і зателефонував у поліцію.
news-image

У вівторок, 4 квітня, в Маріуполі поліцейські виявили на території одного з підприємств арсенал бойової зброї. Про це на своєму офіційному сайті написала прес-служба ГУНП Донецької області, інформує «Є!», з посиланням на mignews.com.ua.
Зброю під стінами підприємства знайшов випадковий перехожий, який і зателефонував у поліцію. Після прибуття на місце, правоохоронцями було виявлено гранату, патрони і гранатометний постріл, які були упаковані в поліетиленовий пакет і лежали на узбіччі дороги.

"Повідомлення в поліцію надійшло сьогодні ввечері від місцевого жителя. Чоловік не став чіпати знахідки, а відразу звернувся в поліцію. У пакеті знаходилися 4 ВОГ-17, РГД-5 з запалом і майже 2300 патронів калібру 5,45 та 7,62 міліметра. яким чином в доступному місці з'явився бойовий арсенал і хто його власник, належить встановити слідству. Зараз загроза нейтралізована, військові предмети будуть направлені на експертизу ", - повідомили представники поліції Донеччини.


На даний момент, на місці події працюють слідчо-оперативна група Лівобережного відділення поліції і вибухотехніки.
Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст.263 "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України.

Читайте також: Бронеавтомобіль «Козак-2» прийняли в озброєння ЗСУ (відео)
Читайте також: Чи були батальйони Нахтіґаль, Роланд та дивізія Галичина каральними підрозділами СС? - міфи про УПА