Події
4 квітня 2017
У Балаклії відновили роботу дві школи, які постраждали від вибухів
Збитки від вибухів на найбільшому складі боєприпасів України, що розташований у Балаклії, що в Харківській області, становлять 167 млн грн.
news-image

Учні загальноосвітніх шкіл №3 та №6 міста Балаклія Харківської області повернулися до занять.

Про це розповів заступник голови Харківської ОДА Євген Шахненко, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

У розпочне роботу після ремонту дитячий садок №8.

Нині аварійно-відновлювальні роботи проводяться у 54 багатоповерхових будинках, що розташовані в селищі Нафтовиків та на вулиці Арсенальній (військове містечко. - ред.). Передовсім здійснюється ремонт покрівель, потім будуть проведені внутрішньобудинкові роботи.

Нагадаємо, збитки від вибухів на найбільшому складі боєприпасів України, що розташований у Балаклії, що в Харківській області, становлять 167 млн грн. Про це заявив голова Балаклійської райдержадміністрації Степан Масельський.

У четвер, 23 березня, поблизу міста Балаклія, що в Харківській області, вибухнув один з найбільших в Україні склад боєприпасів.

Цю інформацію спершу офіційно підтвердила місцева влада, а на місце вирушила комісія при Міноборони. Уже 24 березня у Балаклії повністю ліквідували пожежу на військових складах. Повідомлялося, що розмінування території буде відбуватися протягом місяця-двох. Одночасно з процесом розмінування військова частина на цій території буде продовжувати свою роботу. 

Читайте також: У Балаклії небезпечну зону скоротили до 3 км - ДСНС
Читайте також: В Маріуполі на підприємстві поліція знайшла арсенал зброї (фото)