Політика
5 квітня 2017
Друзі Путіна в ЄП та неофашисти переконують не давати безвіз Україні
В ЄС дану партію вважають фінансованою з Росії.
news-image

Під час дебатів в Європейському парламенті щодо скасування візового режиму для громадян України представники праворадикальних фракцій виступили проти схвалення даного рішення.

Про це повідомляє кореспондент "Європейської правди", передає «Є!».

В Україні президент - олігарх з панамських документів. У них немає свободи слова, журналісти, які критикують президента, переслідуються - заявила Беатрікс Фон Сторх, представниця німецької партії "Альтернатива для Німеччини".

В ЄС дану партію вважають фінансованою з Росії.

Я категорично проти, бо я проти Шенгену, – підтримав його Жиль Лебертон, представник французької партії "Національний фронт" – український президент Порошенко застосовує тортури проти всіх, хто підозрюється у сепаратизмі. Вони (українська влада) діють категорично проти європейських правил.

Як відомо, "Національний фронт" офіційно отримав кредит на розвиток партії від російських банків, а лідера даної партії Марін Ле Пен вважають одним з найбільш проросійських політиків в ЄС.

Колеги, ми щойно прослухали виступи агентів Путіна в європейському парламенті, - заявила під оплески колег Анна-Марія Корацца-Більдт, яка взяла слово після Лебертона.

Також категорично проти українського безвізу висловився грецький депутат Елефтеріос Синадінос. 

В Україні був скинутий президент Янукович, і зараз при владі фашисти, які прийшли через переворот. Як ви можете надавати безвіз країні, в якій немає демократії, - запитав він.

Примітно, що Синадіноса самого вважають представником фашистського руху – він обраний в ЄП від неофашистської партії "Золота зоря" і є позафракційним, оскільки навіть праворадикальні групи в ЄС відмовилися приймати до своїх лав представників даної партії.