Резонанс
7 січня 2015
Екс-дружина мільярдера відмовилася від 975 млн. доларів
Хамм виписав чек на 974.790 318 доларів у відповідність з рішенням суду штату Оклахома.
news-image

Екс-дружина мільярдера Харольда Хамма (№24 у рейтингу 400 найбагатших американців за версією Forbes, статок - 18,7 млрд доларів) Сью Енн Арнолл відмовилася прийняти чек на 975 млн доларів, виданий їй колишнім чоловіком в рамках врегулювання шлюборозлучного конфлікту, повідомляє Є | Єдність.інфо з посиланням на The Wall Street Journal.

Суд також зобов'язав мільярдера передати Арнолл два будинки, ранчо та інші активи вартістю кілька мільйонів доларів. Арнолл оскаржила рішення суду. Вона претендує на частину статків екс-дружина в розмірі кілька мільярдів доларів.

Харольд Хамм і Сью Енн Арнолл одружилися в 1988 році, не уклавши шлюбний договір. У березні 2013 року Арнолл подала на розлучення, звинувативши чоловіка у зраді.

За роки шлюбу бізнесмен заробив статки завдяки нафтогазовій компанії Continental Resources, гендиректором і найбільшим акціонером якої він є. Арнолл, що працювала юристом, оцінює стан колишнього чоловіка в 18 млрд доларів. Сам Хамм наполягає, що за останні місяці його статки значно скоротилися через падіння цін нафти.

Американський Forbes при складанні рейтингу найбагатших американців у вересні 2014 року оцінив статки Хамма в 18,7 млрд доларів. За даними на 7 січня, журнал оцінює статки бізнесмена в 7,8 млрд доларів.